Facebook          Twitter          Google          Pinterest

Wat is "Een cursus in wonderen?" en video         Het lied van het gebed         Bespreking: Het Licht in het Onze Vader

        Een paar hoofdstukken uit "Het Licht in het Onze Vader - Margareth Lee

Les 200 - De vrede van God         Les 274 - Vandaag behoort aan Liefde toe.         Audio CD: Heel je verleden

        Spirituele begeleiding e.a. diensten          abonneer je hier op de nieuwsbrief
Emailsubscribe to the newsletter


Luister hier naar 1 van de Courseliederen van Yvonne Liew-On "And God Himself shall wipe away all tears"
m.m.v. Luke Gates:

In deze video kun je het lied horen en de tekst lezen:

Naast CIW workshops, een jaarcursus over de lessen van “Een cursus in wonderen”, training van wonderhelers, spirituele begeleiding kun je ook bij mij en met mij verbonden wonderhelers terecht voor bijzondere gelegenheden zoals:

- Huwelijksinzegeningen;
- Herdenkingen en hernieuwing van de huwelijksgeloften;
- Het zegenen van een baby en naamgeving;
- Je woning zegenen;
- Ceremonie voor heling (bv. Na een ziekte, echtscheiding of verzoening oid.);
- Overgangsrituelen naar een nieuwe fase in je leven of dat van je kind.

Wat houdt spirituele begeleiding door mij in?


Hierbij verlaat ik me niet op mijn denken of kennis, maar op de goddelijke Leiding van ons beiden. Door ons te verbinden via deze stralende oneindige Geest kunnen we wonderen ervaren. Samen reiken we naar de steun en geborgenheid waarin de pijn wordt geheeld.
De essentie van spirituele begeleiding is liefde. Het houdt niet louter fysiek samenzijn in, maar geestelijke intimiteit en eenheid. In het besef van onze Eenheid houd ik de visie vast voor jou van Wie Je Echt Bent en weerspiegel dat voor je, mocht je het vergeten. In alle verhalen die ik aanhoor wordt aan mij een hogere waarheid getoond. Wat jij over jezelf hebt leren geloven wordt in het Licht van dit Bewustzijn ongedaan gemaakt. Samen zullen we ons verbinden met de oneindige Bron, die jou genadig en zacht terug zal leiden naar de waarheid over wie je altijd was en zult zijn.
Door ons te wenden tot een hogere macht en de beperkingen van het ego-denken te overstijgen, breng je je lijden, je grieven en pijn naar het Licht en geef je je over aan de Eenheid. Zo komt er ruimte vrij om je grootsheid weer te gaan ervaren.

Kan het doel van spirituele begeleiding iets anders dan innerlijke vrede zijn? Wanneer je oude denkpatronen en gewoonten vanuit het ego-denksysteem onderzoekt en loslaat, komt er energie vrij en kun je je hart openen voor Licht, Liefde, Vreugde en Vrede.
Maak samen met mij deze reis naar waarheid. De waarheid is in je en weerspiegelt jouw goddelijkheid. Je ware wezen is liefde en het huis van de liefde is jouw hart.

Als deze pagina je bevalt, geef het een LIKE op facebook:

Donaties via PayPal

Of email me voor het rekeningnummer van Stichting Absolute 1 wanneer je je waardering in geld uit wil drukken en bij wil dragen aan dit waardevolle werk. Alles wat je geeft heb je aan jezelf gegeven.


Als je voelt dat "Een cursus in wonderen" voor jou is, kun je het via deze link bij Bol bestellen.
Met een harde omslag kost het 10 euro meer, maar voor zo'n dik boek is dat wel handiger. "Een cursus in wonderen" hard cover
Je vindt het misschien gemakkelijker om kaarten te hebben met de lessen uit het werkboek, als je de lessen doet. http://www.bol.com/nl/p/een-cursus-in-wonderen-werkboekkaartjes/666882995/


Je kunt je hier ook abonneren op onze nieuwsbrief. Meld je nu aan en je ontvangt dan tevens gratis een eigen vertaling van de bijlage “Het lied van het gebed” van “Een cursus in wonderen”.
Bestellingen


Zustersites:
www.absolute1.net met spirituele ebooks, de meeste gratis, en kwaliteitsmateriaal voor kinderen.

www.trans4mator.nl Energetische technieken om innerlijke blokkades op te ruimen.

Wat is "Een cursus in wonderen?"        Het lied van het gebed         Bespreking: Het Licht in het Onze Vader         Een paar hoofdstukken uit "Het Licht in het Onze Vader - Margareth Lee

Audio CD: Heel je verleden        Les 274:Vandaag behoort aan Liefde toe        Les 200:De vrede van God

Agenda         abonneren op de nieuwsbrief