MENU

contact
Wat is "Een cursus in wonderen?"
Bespreking: Het Licht in het Onze Vader

Een paar hoofdstukken uit "Het Licht in het Onze Vader door Margareth Lee
MP3 Audio: Heel je verleden
Les 274. Vandaag behoort aan Liefde toe
Les 200. De vrede van God
Lillian Dewaters - God is alles
Het lied van het gebed
Spirituele begeleiding e.a. diensten

Agenda
Je bent onschuldig


www.cursusinwonderen.nl


Over de schrijfster Deirdre Dorsett en haar boek "De Paarse Maan"

“Ik leef om positieve energie op te wekken en te delen !”
Deidre Dorsett werd geboren in Norwalk, Connecticut en woont tegenwoordig in Atlanta Ga. Moeder van twee actieve meisjes, Ariel en Inga. Ze is afgestudeerd aan de Kunstacademie van Atlanta, met als hoofdvak Reclame Design. Vanaf haar vroegste jeugd heeft ze dit verlangen gehad om te tekenen en te schrijven, en het schrijven en illustreren van een kinderboek was een onvermijdelijk gevolg. Dit is het tweede kinderboek dat ze heeft geschreven en geïllustreerd. Het eerste boek was 'The Oval Pumpkin” (De ovalen pompoen), dat ze maakte voor de kleuterklas van haar jongste dochter. Nadat ze het boek had gemaakt en voorgelezen voor al de lieve kleine mensen en de positieve energie van de kinderen had gevoeld, was het alsof een licht aanging en sindsdien aan is gebleven.
Het licht is in ons allen, we hoeven ons alleen te herinneren hoe we er gewoon moeten zijn en het licht zal stralen.”

De paarse maan is een boek voor kinderen van alle leeftijden. Stel je voor hoe het zou zijn om met de sterren te dansen en je volkomen vrij te voelen. De paarse maan is een plek waar we allemaal dolgraag zouden willen zijn.

Nieuw! Het electronisch prentenboek van Deirdre Dorsett "De paarse maan"! (Vertaald uit het Engels: The Purple Moon)
Een hartverwarmend verhaaltje voor het slapen gaan, dat zowel het hart van kinderen als van volwassenen zal raken. Je kinderen zullen beslist vredig slapen. Het is echt een boek voor Nieuwe Tijds kinderen, in de trant van 'Ver weg is toch dichtbij ' (van Richard Bach), vol prachtige plaatjes van een buitengewoon getalenteerde schrijfster en illustratrice.

Ik geef je voor maar 3,95 euro ook een heerlijk prenten-ebook over de wortelkindertjes cadeau om jonge kinderen voor te lezen!
Bestel per email Bestellingen Plaats alsjeblieft de naam van het boek dat je wenst in de regel van onderwerp of in de tekst van het bericht. Dank je wel voor je besluit onze producten te kopen!
Copyright  Deirdre Dorsett 2002
Je kunt dit ebook per email bestellen, maar ook snel en veilig via Paypal kopen door de knop aan te klikken